Maintenance for the week of October 28:
• PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 28, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 10:00AM EDT (14:00 UTC)
• Xbox: NA and EU megaservers for maintenance – October 30, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for maintenance – October 30, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)

Crown Store Hediyeleşmesi Güncellemesi - Ekim 2023

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
Studio Director Matt Firor'ın geçen haftaki Crown Store hediyeleşmesinin şimdiki ve gelecek durumu hakkındaki mesajında belirtildiği gibi, uygun hesap seviyesindeki oyuncular için bu işlevi tekrar etkinleştiriyoruz. Bu gönderimizde sizleri nelerin beklediğinin ayrıntılarını vereceğiz.

Çeşitli hileli yollarla crown'ların ödeme yapmadan biriktirilmesi ve daha sonra bunlar kullanarak Crown Store eşyalarının oyun istemcisi dışında gerçek para karşılığında oyunculara satılması gibi “kötü örneklerin” artması nedeniyle Eylül ayında Crown Store hediyeleşmesini geçici olarak devre dışı bıraktık. Aynı zamanda hediyeleşmenin topluluğumuzun önemli bir parçası olduğunun farkındayız ve belirli kriterlerimizi karşılayan belirli oyuncular için Crown Store hediyeleşmesi erişimini manuel olarak yeniden etkinleştirme sürecindeyiz. Bu işlem yarın, 11 Ekim'de 16.00 ila 19.00 TRT arasındaki bakım sırasında tamamlanacak.

Hediyeleşme uygunluğu, hesabın ilk girişinden itibaren en az 180 gün geçmiş olması ve oyun içi özelliklerle daha önce etkileşimde bulunmuş olması gibi çeşitli etkenlerin bulunduğu bir listeye göre belirlenir ve bu liste sürekli büyümektedir. Crown Store üzerinden ve ESO hesap merkezindeki fatura geçmişi sayfanız üzerinden oyun içi hediyeleşmeye erişiminiz olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Crown Store hediyeleşmesine erişiminiz varsa fatura geçmişinizde “Allow Crown Store Gifting” (Crown Store Hediyeleşmesine İzin Ver) seçeneğini görürsünüz. Oyun içi Crown Store üzerinden bir hediye göndermeye çalışırsanız ve erişiminiz yoksa “Gifting Locked” (Hediyeleşme Kapalı) mesajını görürsünüz. Hediyeleşme Eğitimi'ni güncelleştirmek gibi ileride bu bilgiyi oyun içinde görüntülemenin daha iyi yollarını araştırdığımızı lütfen unutmayın.

Eğer 11 Ekim 2023'te tekrar etkinleştirildikten sonra Crown Store hediyeleşmesine erişiminiz olmazsa ve bir hesap incelemesi isterseniz lütfen https://help.elderscrollsonline.com adresini ziyaret edin ve bir Müşteri Desteği bileti gönderin. Lütfen Billing (Ödemeler) / Purchase (Satın Alım) / Code (Kod) kategorisini seçin ve ardından sırasıyla Platform > I have a question about a sale / offer (Bir indirim / fırsat ile ilgili sorum var.) > I want to send gift items from this account'u (Bu hesaptan hediye göndermek istiyorum.) seçin.

Herkese bu çözümü hayata geçirirken gösterdiği anlayış ve sabır için teşekkür ederiz. Crown Store hediyeleşmesinde oyuncu deneyimine öncelik verirken aynı zamanda nispeten kısa bir sürede uygulayabileceğimiz en iyi teknik çözümleri değerlendirmek için birden fazla ekip uzun saatler boyunca çalıştı. Bunu daha iyi hale getirmenin ve ESO'daki hileli faaliyetleri azaltmanın yollarını keşfetmeye devam etmeye kararlıyız. Topluluğumuzun bir parçası olduğunuz ve bizi desteklemeye devam ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.
Edited by ZOS_Kevin on October 10, 2023 2:24PM
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
Sign In or Register to comment.