¡Ya es posible probar la actualización 44 en el SPP! Las últimas notas del parche están disponibles aquí: https://forums.elderscrollsonline.com/en/categories/pts
Mantenimiento de la semana del 7 de octubre:
• PC/Mac: No hay mantenimiento – 7 de octubre
• Xbox: Mantenimiento de megaservidores EU – 9 de octubre, de 4:00 - 18:00 (hora peninsular)

Hic Sunt Dracones, el teu gremi catalanoparlant a Tamriel!

XaRz
XaRz
✭✭
Hola a tots!

Obro el fil per anunciar-vos d'una guild social oberta des de principi de la història del Elder Scrolls Online i que recentment hem resuscitat. Es tracta d'una guild petita tot i que actualment hem augmentat el nombre d'integrants, sempre mantenint el bon rotllo entre nosaltres. La idea és, si podem incrementar el nombre de persones actives, diversificar-nos per poder fer tant pledges, com PVP, exploració.... ara per ara, el que acostumem a fer son pledges diaries i PvP.

Òbviament, la guild està oberta a tot tipus de rols i nivells. És més, tant si tens un nivell baix com alt però encara necessites aprendre les diferents possibilitats que aquest joc ens ofereix, no *** dubtis, en aquesta guild trobaràs un ritme relaxat per poder consultar, aprendre, provar, recomanar....

El que nosaltres busquem és gent que tingui ganes de jugar, que al final és del que es tracta; bon rotllo, tranquil·litat, ganes d'explorar, de passar-s'*** bé i d'ajudar a la resta.

Si finalment creus que t'interessa, tenim canal de per on parlem sobretot durant les dungeons. Donan's la teva ID i et convidarem perquè hi facis una ullada a veure si es el que busques. Si creus que no *** és, no passa res en que ens *** diguis educadament. Ara, amb el canal de , tenim bots amb els que pots consultar les pledges diàries, estats dels servidors, sets... i podem autoallistar-nos per tal de participar a les diferents activitats.

Parla amb el @joemont, @XaRz , @jordohn o @Neurothropism per entrar a la Guild!

Contacta també per discord a: https://discord.gg/75f8ySV9gQ
Inicia Sesión o Regístrate para dejar un comentario.