Maintenance for the week of October 28:
• PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 28, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 10:00AM EDT (14:00 UTC)
• Xbox: NA and EU megaservers for maintenance – October 30, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for maintenance – October 30, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)

Cyrodiil Oyuncu Sayısı Üst Sınır Testi

ZOS_BrianWheeler
ZOS_BrianWheeler
PvP & Combat Lead
Herkese selamlar!

Gelecek hafta ve önümüzdeki birkaç gün boyunca Cyrodiil'de belirli aralıklarla oyuncu sayısı üst sınırlarını düzenleyeceğimiz bazı testler yapacağız. İlk olarak 6 Aralık Çarşamba günü PC Avrupa bölgesi test edilecek. Bu süre zarfında oyuncu sayısı üst sınırlarını arttırarak en yoğun saatleri gün boyunca gözlemleyeceğiz. Her şey yolunda giderse aynı işlemi hafta içerisinde PC Kuzey Amerika bölgesinde ve konsollarda da yapacağız.

Alliance'ları (Birlik) için savaşmak isteyen herkesi bu mücadelelerine devam etmeye davet ediyoruz çünkü 12 Aralık'a kadar sürecek test döneminde Cyrodiil'deki herkes iki kat AP kazanacak!

Cyrodiil için bu oyuncu sayısı testine katıldığınız için şimdiden teşekkürler; test sırasında iki kat AP'nin tadını çıkarın. Cyrodiil'de görüşürüz!
Wheeler
ESO PVP Lead & Combat Lead
Staff Post
  • ZOS_BrianWheeler
    ZOS_BrianWheeler
    PvP & Combat Lead
    Herkese merhaba! Cyrodiil oyuncu sayısı sınırı stres testinin tamamlandığını sizlerle paylaşmak istedik. Öncelikle katılım gösteren ve geribildirim veren herkese teşekkür ederiz. Bolca AP aldığınızı, birçok kale ve kaynağın kontrolünü ele geçirdiğinizi ve Volendrung'la çok eğlendiğinizi umuyoruz! Katılımınız sayesinde, bu yılın başlarında değiştirdiğimiz yeni sunucu donanımımızda hem stres testini hem de genel sunucu mimarisini test edebildik. Şimdi ise bu testten elde ettiğimiz verileri ve bu süreçte oyunculardan aldığımız geribildirimleri değerlendiriyoruz.

    Sunucu yanıtı ve istemci girdileri arasındaki dengeyi bozmamak adına, oyuncu sayısı sınırını testten önceki hale geri döndürdük. Sunucuları bizimle test ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz! Tekrar savaş alanında görüşmek üzere, güvenli ve neşeli bir yılbaşı dileriz!
    Wheeler
    ESO PVP Lead & Combat Lead
    Staff Post
Sign In or Register to comment.