Update 40 featuring the Endless Archive is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/categories/pts

Wont start Error - ==== eso has stopped working ====

Synaps
Synaps
Soul Shriven

====================================================================
eso has stopped working.
====================================================================

[reporter]
version = 0.01


[extra]
ProductName = eso
Version = eso.live.7.2.6.2375807
branch = live
char.account = worseelite
client.executablebits = 64
client.mode = inworld
client.renderertype = D3D11
client.session_start_timestamp = 2021-11-19T10:33:00.198+01:00
client.time_since_load = 0
client.timestamp = 2021-11-19T10:35:38.606+01:00 -frme 18225-
client.uptime = 158.4
computer.name = DESKTOP-TDF3253
computer.user = Kris
cpu.arch = 9
cpu.count = 4
cpu.level = 6
cpu.type = 8664
data.depotid = 4000
data.dir = C:/Program Files (x86)/Zenimax Online/The Elder Scrolls Online/
data.syncm = databuild
data.version = 4000.win.2377550.live.2375807
exe.buildnum = 2375807
exe.opt = release
exe.reltype = public
exe.type = client
gfx.description = 26.20.100.7372
gfx.deviceid = 22817.388042819.6
gfx.driver = Intel(R) HD Graphics 620
gfx.vendorid = 32902
globby.address = 159.100.232.100
globby.port = 24507
loc.world = Pregame
loc.worldid = 138
loc.zone = Pregame
login.address = 159.100.232.100
mem.system_free = 2028
mem.system_max_current = 13342
mem.system_max_peak = 13342
mem.system_physical = 8070
mem.total_current = 2555
mem.total_peak = 2581
mem.ws_current = 1333
mem.ws_peak = 1416
mempool.animation_usage = 0.65
mempool.audio_usage = 0.00
mempool.client_object_usage = 0.00
mempool.environment_usage = 0.00
mempool.filesystem_usage = 0.03
mempool.fx_usage = 0.00
mempool.gamedata_usage = 0.00
mempool.gameplay_usage = 0.00
mempool.global_usage = 0.00
mempool.grammar_usage = 0.00
mempool.granny_animation_usage = 0.51
mempool.granny_usage = 0.00
mempool.gui_controls_usage = 0.31
mempool.gui_fonts_usage = 0.00
mempool.gui_textures_usage = 0.17
mempool.gui_usage = 0.00
mempool.interface_usage = 0.19
mempool.lua_usage = 0.00
mempool.model_usage = 0.00
mempool.network_usage = 0.00
mempool.particle_usage = 0.00
mempool.physics_usage = 0.00
mempool.renderer_usage = 0.00
mempool.settings_usage = 0.00
mempool.streaming_usage = 0.12
mempool.terrain_usage = 0.00
mempool.texture_usage = 0.00
mempool.theater_usage = 0.00
mempool.threading_usage = 0.00
mempool.voice_usage = 0.00
os.osbits = 64
os.platform = windows
os.version = 10.0.19042.
ptime = 160942
realm.depotid = 4000
realm.id = 4001
realm.name = EU Megaserver
reportfield.ver = 4
version.major = 7
version.patch = 2
version.subpatch = 6

Anyone know why this happens it will load a min after I have loged in and bug report window shows up,
Sign In or Register to comment.