Update 40 featuring the Endless Archive is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/categories/pts
Maintenance for the week of October 2:
• [COMPLETE] PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 2, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• ESO Store and Account System for maintenance – October 3, 9:00AM EDT (13:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• Xbox: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 4, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 4, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)

Finnish Guild [Legendat] +400members VetTrials and a casual/social guild recruiting players.

Depression
Hello men, women, boys, girls and everyone between!

We are a Finnish PvE guild running under the name [Legendat] and this is our recruitment post dedicated to Finnish players who wish to join our huge community. We are looking for end-game players for trials and new players for social events. We have an active Chat 1, where any Finnish-speaking person can find company for pledges et cetera.

In short, we are looking for:
- DD’s with 35K+ DPS for end-game content.
- Tanks and Healers for end-game content.
- Casual new-comers for.. well.. social guild stuff.

Requirements:
- Read below. If you don’t understand it, you need to learn Finnish first. It’s not that hard language!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hei kaikenkarvaiset ja karvattomat pelaajatoverit!

Legendat on yli 400 jäsenen suomalainen kilta; etsimme lisää jäseniä riveihimme! Kaikki suomea puhuvat pelaajat ovat tervetulleita, mutta end game -sisällön osaajille on erityinen tarve. Ei-niin-vakaville pelaajille ja vasta-alkajille kilta tarjoaa aktiivisen ja ystävällisen Chat 1:n, josta voi etsiä peliseuraa, kysyä apua tai rupatella mukavia.

Etsimme:
- DD:tä yli 35K depsillä trialeihin. Enempi parempi.
- Tankkeja ja hiilereitä pelin vaikeimpaan sisältöön
- …sekä uudempia pelaajia mukavaan, kasuaaliseen yhteispelailuun.

Toivomme sinulta:
- Kykyä sitoutua. Jos lupaudut harjoituksiin tai muuhun kiltan järjestämään tapahtumaan, tule sinne ajoissa. Ole siis esim 15min ennen aloitusta lähtövalmiina. Tarkoittaen sinulla on ruoat,potionit ja geari repairattu. Etkä ole juoksemassa pledgejä sillä välin jotta ryhmä täyttyy.
- Headsettiä tai vähintään hyvää kuuntelukykyä Group Chatissa.
- Aktiivisuutta. Osallistu keskusteluun ja ilmaise mielipiteesi.
- Sosiaalista älyä. Emme tarvitse riidankylväjiä kiltaamme. Kunnioita muita kiltakavereitasi ja mikäli jokin ongelma syntyy ole yhteydessä asioista vastaaville.
- Ymmärrystä, et voi aina mahtua mukaan trialiin. Pyrimme ottamaan sen huomioon seuraavissa trialeissa.
- Hermoja ja huumorintajua.
- Hyväksynnän että tulet ns "kokeilujaksolle". Tämän aikana vakuutat, että olet ylennyksen ansainnut raidaajaksi. Pelaajasta riippuen jakso kestää kuitenkin väh. 2viikkoa.
- Mikrofoniin ajoittain maukuva kissa on bonusta.

Vastaa tähän foorumiviestiin ja esittele itsesi, hahmosi ja kerro hieman pelitaustojasi. Kaikki ylimääräinen on plussaa, koska haluamme tietää kenen kanssa tulemme olemaan tekemisissä! Sitten voimme lisätä sinut kiltaan. Vaihtoehtoisesti voit ottaa myös pelissä/psn yhteyttä nimimerkkeihin: Chuuko_, NuggeFokke, Paha-Vaatturi-UK. Löydät meidät myös ensihädässä Facebookista etsimällä: Legendat ESO PS4
Edited by Depression on January 8, 2018 11:56AM
 • Depression
  Bump
 • Depression
  Bump
 • Depression
  Bump
 • Depression
  bump
 • Paha_Vaatturi
  Paha_Vaatturi
  ✭✭✭
  Bump.

  Finns playing ESO... unite!
  Edited by Paha_Vaatturi on April 10, 2018 6:23AM
 • Paha_Vaatturi
  Paha_Vaatturi
  ✭✭✭
  Bump
 • Colen
  Colen
  Soul Shriven
  Hei, toistaiseksi sosiaalinen aspekti kiinnostelis ja muu alemman tason tumpurointi. Vaihdoin hiljattain pc:ltä pleikkarille, joten hahmo vielä melko pikkuinen (cp160, breton, magplar), joten tällä hetkellä etsin lähinnä mielekästä kommuunia.
  Olen reilu 27 vuotias mieshenkilö. Pelaajana melko kasuaali ja laiska, mutta omaan pahan tavan pyrkiä optimoimaan ja saamaan selvää pelin mekaniikoista yms. omaa peliä parantavista tekijöistä.

  Pistelkää inviä mikäli porukkaan mahtuu!
  PSN: edward_holm
 • Depression
  Bump
 • Quizz
  Quizz
  Soul Shriven
  Hei! Pelailin ESOa peeseellä aiemmin on ja off, lopettelin ennen Morrowindia ja nyt kun olen siirtynyt enemmän PS4 puolelle niin hakusessa olisi peliseuraa. Hahmo on vielä ihan pikkuruinen ja levutan kokoajan, mutta ymmärsin postauksesta että myös ns sosiaaliset ovat tervetulleita? Toki kun pääsen CP160+ puolelle ja gearia on niin kiinnostus endgameen olisi kova.

  Ikää on 27, huumoria löytyy (joskus liian mustaa, etukäteen anteeksi), hermoja kuin lehmällä ja mikrofoniin maukuvia kissoja on kaksi :D Karvoja on mutta sukupuolelta silti se vähän karvattomampi ja olevinaan kauniimpi.

  PS id on Quizz1cal. Toivottavasti ollaan yhteyksissä!
 • Arhis
  Arhis
  Soul Shriven
  Moro. Olisin kiinnostunut liittymään kiltaan. Olen 28v perus rento mieshenkilö. Huumoriakin löytyy vähintään riittävästi.

  Aikaisempaa esokokemusta löytyy pc:ltä parin vuoden ajan ja nyt pidemmän tauon jälkeen siirryin pleikkarille. Tällä hetkellä cp300+ hahmo(t). Tällä hetkellä lähinnä DD:tä ja healeri.

  Aktiivisuutta ja kiinnostusta löytyy yhteiseen tekemiseen, oli sitten pvp tai pve.

  Mikäli kiltaan mahtuu, niin kutsun voi laittaa tänne,
  PSN id: Betoniteknikko
 • Depression
  Bump
 • XibalbaTM
  XibalbaTM
  Hi dude my psn XibalbaTM add me if u interest end game i have tank and dd i need good trail team :wink:
 • LivingDeadSara
  LivingDeadSara
  Soul Shriven
  Heei! Oisin kiinnostunu liittymään jos löytyy vielä tilaa yhdelle ihan vasta ESOa alottelevalle 20v tyypille :blush: Oon himoinnu tota pelii siit asti *** se tuli mut ollu miljoona ikuisuusprojektii kesken, joten vasta nyt sen pääsin alottamaan, mutta so far oon tykänny tosi paljon! Pelaan siis vielä ihan sintillä breton maagi eukolla (ja välillä on vielä vähän sähläämistä mutta kokoaja opin lisää ja pyrin paremmaks!) Ei musta varmaan vielä juurikaan mitään hyötyä ole, mutta väännän tosi cringee isä-huumorii kaikesta ja jos mun kaks kissaa ei sillä hetkellä joko mau'u tai kehrää mikrofoniin, niin jompikumpi vähintään heittäytyy väkisin pleikkaohjaimen päälle ja saatte kuunnella kun hätistelen sitä (epäonnistuneesti) tiehensä.

  Jos sovin porukkaan niin PSN on LivingDeadSara, toivottavasti ollaan yhteyksissä! ^^
Sign In or Register to comment.