The Gold Road Chapter – which includes the Scribing system – and Update 42 is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/656454/

The Colovian Brother's are recruiting! [Dutch mid/end game PvE/raid guild]

mennotje999
mennotje999
Soul Shriven
Introducing 'Colovian Brothers'

'Colovian Brothers' is recruiting! Wij zijn een Nederlandstalige progressie guild. We zijn op zoek naar nieuwe potentiële Tanks, Healers & Damage Dealers die zowel bekwaam als gemotiveerd zijn om Veteran Trials (met achievements) te halen.

Wat bieden wij?
- Een gezellige & respectvolle guild van Nederlandse spelers die elkaar helpen in het halen van veteran DLC trials en als groep te groeien!

Wat verwachten wij?
- Toewijding (aanwezigheid bij aanmelding, stiptheid, prioriteiten stellen)
- Open staan om te leren
- Geduld
- Plezier

Wat zoeken wij?
- Tanks & Healers (ervaring in Veteran Trials, de meeste voor de rol vereiste sets compleet en paraat hebben.)
- Damage Dealers (ervaring in Veteran Dungeons & Trials + Min. 40k dps op 3Mil. Dummy) (afhankelijk van de class is lagere dps toegestaan, oa. magsorcs).
voldoe je (nog net) niet aan de eisen, maar wilt hier wel naar toe werken op korte termijn? Laat ook dan iets weten!


!!! Voor meer info stuur een ingame bericht/mail naar @KingBhodi of @BananaDrama of stuur een bericht via het forum naar @mennotje999 !!!
Edited by mennotje999 on November 25, 2018 8:27PM
  • Tinus_92
    Tinus_92
    ✭✭✭
    Wellicht ook van belang:

    Momenteel raid onze guild op de dinsdagen en/of zaterdagen vanaf 20:30 tot uiterlijk 23:00, en werken we aan de Halls of Fabrication Conquerer achievement in vHOF. Een deel v/d guild beschikt al over de achievement en de groep beschikt dan ook over voldoende ervaring om de trial binnen enkele weken te kunnen behalen. Wel zoeken we nog enkele spelers erbij omdat we nog niet altijd de groep volledig kunnen vullen vanuit onze eigen guild, wat momenteel het belangrijkste probleem is bij deze progressie. Met name voor de zaterdag zoeken we nog aanvulling, maar ook op de dinsdag zijn enkele aanvullingen van harte welkom.

    Als jij denkt hierbij ons te kunnen helpen dan horen we graag van je! Ook mensen zonder ervaring in vHOF zijn welkom, gezien we ook zelf nog lerende zijn.

    latest?cb=20170531234935
    Edited by Tinus_92 on November 28, 2018 12:24PM
    Ingame ID: @Suni_92
Sign In or Register to comment.