Maintenance for the week of May 18:
· [COMPLETE] NA megaservers for maintenance – May 18, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
· [COMPLETE] EU megaservers for maintenance – May 18, 8:00 UTC (4:00AM EDT) - 13:00 UTC (9:00AM EDT)
The issues on the North American Xbox megaserver have been resolved at this time. If you continue to experience difficulties at login, please restart your client. Thank you for your patience!

Polish Guild "Polska" recruiting

Syn_Szatana
Syn_Szatana
Soul Shriven
Polish speaking only!

Polska gildia "Polska" ogłasza otwartą rekrutację!
Zapraszamy wszystkich polskich graczy, z europejckiego megaserwera, walczących po stronie Ebonheart Pact, do wspólnej zabawy.
Na dzień dzisiejszy jest nas trochę ponad 10 osób, docelowo chcemy skupić polskojęzyczną społeczność w ilości minimum 50 osób i otworzyć stragan z polskimi warzywami ;)

Wymagania: posługiwanie się jezykiem polskim.
Level, skill nieistotny.

Zaintresowanych prosimy podawać nicki PSN w temacie, lub na prv, lub szukać nas w grze:

GM: Sikorsky83
Syn_Szatana
jacentyk727
remi_sk
strupek86
GUTEKMASTA
krzysicos
Vem0n-pl
XxLoPeZxXPL
Thomson399
Pregussek
  • BlindBull
    BlindBull
    Soul Shriven
    PSN .: BlindBull

Może sie mi uda jeszcze kilku ziomeczkow przekabacic
  • Syn_Szatana
    Syn_Szatana
    Soul Shriven
    Zaproszenie wysłane! Sorka, że dopiero teraz ;)
  • kgjanowski@gmail.com
    kgjanowski@gmail.com
    Soul Shriven
    To ja też poproszę - MightyProgrammer. czasem mogę powiedzieć coś dziwnie, bo po polsku mówię średnio raz na miesiąc i mój język jakoś wyszedł z wprawy (po pijaku to już w ogóle nie potrafię wypowiadać polskich dźwięków), ale właśnie dlatego potrzebuje tej polskiej gildii i ludzi mówiących po polsku.
  • kgjanowski@gmail.com
    kgjanowski@gmail.com
    Soul Shriven
    Z czystej ciekawości, jaka jest średnia wieku w polskiej gildii?
  • skorban
    skorban
    Soul Shriven
    Witam serdecznie

Chciałbym dołączyć do gildi. Nick PSN: skorban
Sign In or Register to comment.