Maintenance for the week of October 28:
• PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 28, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 10:00AM EDT (14:00 UTC)
• Xbox: NA and EU megaservers for maintenance – October 30, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for maintenance – October 30, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)

Mart Günlük Giriş Ödülleri Hakkında

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
Herkese merhaba. Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan Orsinium Günlük Giriş Ödülü sorununu çözdük ve neler olduğuna dair kısa bir açıklama yapmak istedik. Ayrıca 30. Gün ve 31. Gün ödüllerine erişemeyen oyuncular için de duyuracaklarımız var.

ZOS ekibi olarak hedeflerimizden birisi de oyuncular için sürekli olarak yeni deneyimler geliştirmek. Bunu ilave yamalar getirmeden ve sunucuların kapalı kalacağı süreyi arttırmadan yapabilmek için Orsinium DLC'sini Mart Günlük Giriş Ödüllerine ekleyen ve ayrıca Orsinium Başarım Görevi için destek sunan, sunucuların kapatılmasını gerektirmeyen hızlı bir çözüm yaması hazırladık. ESO'ya gelen hızlı çözüm yamaları, oyun diyarının yeniden başlatılmasını gerektirmeden etkinleştirilebilecek şekilde tasarlandılar. Ancak yaşadığımız durumda bu çözüm yaması oyunu düzgün bir şekilde güncelleyemedi. Yama sonrasında ödülleri alabilen oyuncular olsa da alamayan oyuncular da oldu.

Hızlı çözüm yaması sürecini ve gelecekte vereceğimiz ödülleri bu yamalar aracılığıyla verme yöntemimizi gözden geçireceğiz. (Ayrıca bu sorunu çözüp Orsinium DLC'sinin ödüllerini herkesin alabileceği şekilde ayarlamak için tüm hafta sonu boyunca çalışan canlı servis ve mühendislik ekiplerimize çok teşekkürler.)

Bu hafta sonu yaşananları biraz daha netleştirebildiğimizi umuyoruz. Şimdi de artık erişilemeyen Günlük Giriş Ödülleri konusuna gelelim.

Yukarıdakilere ek olarak Günlük Giriş Ödüllerini ayın başında almayı deneyen oyuncuların 30. ve 31. günlerin ödüllerine Orsinium DLC'sine sahip olmalarına rağmen artık erişemediklerinin farkındayız. Bunu düzeltmek için ESO'ya 29 Şubat, 1-2 Mart tarihleri arasında giriş yapmış olan oyunculara 30. ve 31. günün ödülleriyle birlikte 3000 Tel Var Stone ve 5000 Altın verilecek.
  • Bilgisayar oyuncuları bu ödülleri 11 Mart'ta gelecek olan 41. Güncelleme'nin bakımı sırasında edinecekler.
  • Konsol oyuncuları ise ödülleri 20 Mart'ta sunucuların yeniden başlatılmasıyla edinecekler.
Böylece bu ödülleri verebilmek için sunucuları tekrardan kapatmak durumunda kalmamış olacağız. Oyuncular bakımdan sonra ESO'ya giriş yaparak ödüllerini alacaklar.

Geçtiğimiz hafta sonu boyunca biz Günlük Giriş Ödülleri sorununu çözmeye çalışırken sabırlı olduğunuz ve sorunları etkin bir şekilde bildirdiğiniz için herkese teşekkürler. Umarız mart ayının kalanında Orsinium etkinliklerinden keyif alırsınız!
Edited by ZOS_Kevin on March 8, 2024 2:54PM
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
This discussion has been closed.