The Gold Road Chapter – which includes the Scribing system – and Update 42 is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/656454/
Maintenance for the week of May 6:
• [COMPLETE] PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – May 6, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
· Xbox: NA and EU megaservers for maintenance – May 8, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for maintenance – May 8, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
We are currently investigating connection issues some players are having on the North American megaservers. We will update as new information becomes available.

Update Crown Store-schenkingen - oktober 2023

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
In vervolg op het bericht van Studio Director Matt Firor vorige maand over de huidige en toekomstige status van Crown Store-schenkingen gaan we beginnen met het opnieuw activeren van deze functionaliteit op accountniveau voor in aanmerking komende spelers. In dit bericht vertellen we wat je kan verwachten.

In september hebben we Crown Store-schenkingen tijdelijk uitgeschakeld vanwege het snelgroeiende probleem van oneerlijk handelende personen die op verschillende frauduleuze manieren Crowns verzamelden zonder ervoor te betalen en ze vervolgens gebruikten om Crown Store-items te verkopen aan spelers voor contant geld buiten het spel om. Dat gezegd hebbende, we begrijpen dat schenken een belangrijk onderdeel is van de community, dus zijn we handmatig bezig om Crown Store-schenken weer in te schakelen voor bepaalde spelers die aan onze specifieke criteria voldoen. We hebben deze klus morgen, 11 oktober, tijdens het onderhoud van 15:00 tot 18:00 CEST afgerond.

Het mogen schenken wordt bepaald op basis van een evoluerende lijst factoren, met inbegrip van maar niet beperkt tot dat ten minste 180 dagen geleden voor het eerst op het account is ingelogd en dat er eerder gebruik is gemaakt van in-game functionaliteiten. Je kan controleren of je toegang hebt tot schenken via de Crown Store in-game en via je pagina betalingsgeschiedenis in het ESO-accountcentrum. Indien je toegang hebt tot Crown Store-schenken, dan zie je “Allow Crown Store Gifting” (Crown Store-schenken toestaan) in je betalingsgeschiedenis. Als je probeert om een geschenk te versturen via de in-game Crown Store en je geen permissie hebt, dan krijg je een pop-upvenster te zien met “Gifting Locked” (Schenken vergrendeld). We zijn bezig om betere manieren te implementeren om in de toekomst deze informatie in-game over te brengen, zoals het bijwerken van de tutorial.

Als je geen toegang hebt tot Crown Store-schenken nadat dit weer is ingeschakeld op 11 oktober 2023 en je je account wilt laten beoordelen, ga dan naar https://help.elderscrollsonline.com en maak een klantenserviceticket aan. Kies de categorie Billing / Purchase / Code en dan Platform > I have a question about a sale / offer > I want to send gift items from this account (Facturatie / aankopen / code en dan Platform > Ik heb een vraag over een aankoop / aanbieding > Ik wil items schenken vanaf dit account).

We danken iedereen voor het begrip en geduld terwijl we deze oplossing uitrollen. Meerdere teams zijn lang bezig geweest om de beste technische oplossingen te bedenken die we in korte tijd kunnen realiseren, waarbij we de spelerservaring van het Crown Store-schenken voorop plaatsen. We blijven ons inzetten om manieren te vinden om dit te verbeteren en frauduleuze activiteiten in ESO te reduceren. Nogmaals bedankt dat je deel uitmaakt van onze community en voor je voortdurende steun.
Edited by ZOS_Kevin on October 10, 2023 2:35PM
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
This discussion has been closed.