The Gold Road Chapter – which includes the Scribing system – and Update 42 is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/656454/
Maintenance for the week of May 6:
· [IN PROGRESS] Xbox: NA and EU megaservers for maintenance – May 8, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
· [IN PROGRESS] PlayStation®: NA and EU megaservers for maintenance – May 8, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)

CZ/SK guilda First Tamriel Watch

Ascalon
Ascalon
Guilda byla založena s jednoduchým cílem, a to sjednotit přátelské hráče pod naší zástavu a co nejvíce si hru užívat. Nebráníme se žádným lidem, kteří mají stejnou chuť hrát a objevovat svět Tamrielu jako my. Nemáme žádné nároky na věk či snad předchozí MMO či RPG zkušenosti, ale hlavní důraz klademe na pohodové hráče, přátelskou atmosféru a dobrou náladu.

Svět Tamrielu, jak věříme, je natolik bohatý, že si v něm každý najde své místo. Ať už je to hrdinné bojování v PvP nebo rybaření v odlehlé zátoce na okraji světa. Našim cílem je převážně PvE, ale ovšem je tu i prostor pro RP a také pro PvP. Nemalou měrou se chceme věnovat i craftingu a šířit naše bezkonkurenční výrobky mezi ostatní hrdiny kráčející po pláních Tamrielu.

Jsme multialianční guilda, tudíž není podstatné, zda jste vznešený Elf z Atmeri Dominion, který v lesích čerpá moudrost z přírodních elementů, zuřivý Ork z Daggerfall Covenant, jenž si razí svou cest za slávou skrz bojiště, nebo snad statečný Nord z Ebonheart Pact, pro kterého je hlavní čest a odvaha, bojující za svobodu svého lidu.

Pokud Vás naše guilda zaujala natolik, že byste se chtěli stát našimi bratry a sestrami ve zbrani, tak neváhejte a vyplňte si formulář na stránce Nábor.

Těšíme se na setkání s Vámi na pláních Tamrielu, kde spolu jistě vybojujeme mnohá slavná vítězství.

http://www.tamrielwatch.com/
Edited by Ascalon on April 1, 2014 8:52PM
  • Ascalon
    Ascalon
    Guilda má již přes 60 členů a stále roste.
    Options
Sign In or Register to comment.