Update 40 featuring the Endless Archive is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/categories/pts
Maintenance for the week of October 2:
• PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 2, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• ESO Store and Account System for maintenance – October 3, 9:00AM EDT (13:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• Xbox: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 4, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 4, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)

Update over opwaardering hardware - 31 maart 2023

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
We willen iedereen op de hoogte brengen van het laatste nieuws over onze lopende hardware-opwaardering. Het werk aan PC EU is bijna voltooid. We doen de overgang tijdens een uitgebreid onderhoud dat op 4 april 's ochtends vroeg begint en in de namiddag wordt afgerond. De voorlopige tijden zijn 4 april van 02.00 uur CEST tot 16.00 uur CEST. Zodra het onderhoud is voltooid, zullen we de prestaties van de PC EU-server in de gaten houden. Dit onderhoud vindt plaats tijdens het Jester's Festival. Daarom hebben we preventief een extra dag toegevoegd aan het begin van het evenement.

Voor de overige servers staan hieronder de meest recente geplande tijdlijnen. Houd er rekening mee dat deze tijdlijnen kunnen veranderen als we problemen ondervinden met het verversen van de hardware of als er andere problemen ontstaan met de ESO-liveservice die prioriteit heeft.
  • PlayStation EU: deze server is als volgende aan de beurt, en dat werk zal later deze maand (april) worden afgerond. We laten jullie weten wanneer we een datum hebben vastgelegd.
  • Xbox NA en PlayStation NA: dit werk staat gepland voor voltooiing ergens in mei. We laten jullie weten wanneer we een exacte datum hebben.
  • Xbox EU: er is extra werk nodig in ons datacenter in Frankfurt voordat we de Xbox EU-hardware kunnen vernieuwen. We erkennen dat het feit dat deze server als laatste aan de beurt is niet in lijn is met wat we oorspronkelijk in december hebben gecommuniceerd. Dit is de server met de minste problemen op het gebied van prestaties en stabiliteit. De vernieuwing van de hardware voor deze server is gepland voor later dit jaar. We zullen updates geven zodra we die hebben.

Met vriendelijke groet!
Edited by ZOS_Kevin on March 31, 2023 1:59PM
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
This discussion has been closed.