Update 40 featuring the Endless Archive is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/categories/pts

Update op PC/Incrementele patch console

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
We willen iedereen laten weten dat de volgende incrementele patch voor PC/Mac momenteel gepland staat voor 5 december en 7 december voor consoles.

Deze patch bevat oplossingen voor de volgende dringende problemen:
  • Blokkering wordt onderbroken door rollend ontwijken of meppen
  • Antiquity Leads die momenteel niet te behalen zijn (Storm-Weathered Drafting Top, True Way Clay Dials en de Frog Metal Buckle [de laatste is alleen kapot voor Rang 10 Blacksmithing])
  • Een vastloper die kan optreden tijdens het gebruik van ontmoetingslogboeken
  • Er zijn ook andere problemen waar we aan werken om ze te verbeteren, waaronder enkele vertaalproblemen met onze recente release van ESO in Vereenvoudigd Chinees.

We beseffen dat de tijdlijn voor deze patch een week langer is dan bij de normale procedure. Deze problemen zijn ingewikkeld en daarom hebben we wat extra tijd nodig om ervoor te zorgen dat de oplossingen op de juiste manier worden geïmplementeerd en volledig worden getest. Er zijn ook een aantal andere oplossingen in deze patch opgenomen naast wat hierboven genoemd is.

Aangezien deze oplossingen problemen met de client betreffen – wat betekent dat ze niet snel opgelost kunnen worden – moeten we het normale procedure voor een build doorlopen, wat ook certificering inhoudt. Omdat met Thanksgiving onze Noord-Amerikaanse kantoren (en die van onze platformpartners) gesloten zijn, duurt het wat langer om de patch voor iedereen uit te rollen.

We werken eraan om deze oplossingen zo snel mogelijk bij je te krijgen en als we dit sneller zouden kunnen doen, zouden we dat doen, maar we moeten ervoor zorgen dat de build stabiel en klaar voor gebruik is en dat we de problemen oplossen. We stellen je geduld op prijs terwijl we deze procedure doorlopen.

We willen iedereen bedanken voor de constante steun.
Edited by ZOS_Kevin on November 21, 2022 6:42PM
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
This discussion has been closed.