Update 40 featuring the Endless Archive is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/categories/pts
Maintenance for the week of October 2:
• PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 2, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• ESO Store and Account System for maintenance – October 3, 9:00AM EDT (13:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• Xbox: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 4, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 4, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)

Update 36: preview gevechten

ZOS_Gilliam
ZOS_Gilliam
Combat Team
Hallo allemaal,

Het einde van het jaar komt snel in zicht en we willen vandaag iets delen over toekomstige aanpassingen die je *** verwachten in gevechten. Dit keer houden we het kort maar krachtig omdat we de vele aanpassingen aan de game in de laatste paar updates blijven evalueren. Deze update heeft geen grote ingrijpende veranderingen of thema's, maar heeft als grootste focus het oplossen van problemen en een aantal aanpassingen aan gerichte vaardigheden, sets en passives op basis van feedback uit de community. Hieronder staan voor degenen die geïnteresseerd zijn in de 'grotere' gerichte aanpassingen een paar samenvattingen om je in de tussentijd mee bezig te houden:
  • De final hit van Backlash schaalt dynamisch met je hoogste aanvalsstats. Het heeft ook een basisniveau aan schade dat toeneemt op basis van je uitgedeelde schade aan een doelwit, in plaats van dat het alleen schaalt met Weapon of Spell Damage en dat de schade volledig afhankelijk is van de schade die het doelwit krijgt van jou.
  • Occult Overload, de Warfare-ster, wordt met een paar aanpassingen minder explosief en minder regelmatig beschikbaar, maar biedt wel meer zelfvoorzienende synergie. De explosie veroorzaakt minder directe schade en heeft een cooldown van 1 seconde om multi-procs te voorkomen, maar zal ook een willekeurig statuseffect toepassen voor alle geraakte vijanden. Als je ze dus binnen die tijd weet te doden, krijg je nog een explosie na de cooldown.
  • Advanced Species, een Warden-passive, wordt aangepast weg van Penetration en geeft in plaats daarvan verhoogde Critical Damage, want we merkten dat Wardens met Light Armor het aanzienlijk vaker afleggen dan hun collega's met Medium Armor. Piercing Cold schuift ook op van het verbeteren van specifieke soorten schade naar het verhogen van algemene schade die nog verder toeneemt bij gebruik van een Ice Staff. De passive werkt momenteel ten nadele van vele morph-opties die bedoeld zijn om schade te bieden, omdat de klasse heel veel schadetypen heeft die niet door de passive worden beïnvloed.

Er komen nog een paar andere aanpassingen buiten de hier vermelde, maar je *** er op rekenen dat de meeste ervan kleinere tweaks, bugfixes of prestatieverbeteringen zullen zijn. Zo is iedereen weer een beetje op de hoogte van de gevechtsaanpassingen in Update 36! Bedankt voor jullie aandacht en tot ziens weer in Tamriel
Edited by ZOS_Kevin on September 15, 2022 7:23PM
ESO Combat Designer
Staff Post
This discussion has been closed.