Update 40 featuring the Endless Archive is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/categories/pts
Maintenance for the week of October 2:
• PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 2, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• ESO Store and Account System for maintenance – October 3, 9:00AM EDT (13:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• Xbox: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 4, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for patch maintenance – October 4, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)

Update over Europese PC-hardware - augustus 2022

ZOS_MattFiror
Nu we al een eind gevorderd zijn met ons serverhardware-upgradeproject is het tijd voor een update. De meesten van jullie die dit lezen, weten dat we de hardware van de Noord-Amerikaanse PC-megaservers in mei met succes hebben vervangen. We zijn hard bezig geweest met het plannen, bestellen en voorbereiden van de Europese PC-serverupgrade.

De afgelopen keer dat we je een update gaven, heb ik gezegd dat het bestellen, voorbereiden en configureren van deze hoeveelheid hardware vele maanden in beslag zou nemen. Helaas is die planning alleen maar uitgelopen. Hoewel we de PC-hardware voor Europa al lang geleden hebben besteld, wachten we nog steeds op essentiële onderdelen, waarvan een aantal de basis voor de gehele service vormt.

We zijn volledig transparant: het zal nog zo'n tien weken duren voordat alle onderdelen zijn bezorgd. Daarna begint het proces van bouwen en testen, wat nog eens een aantal weken duurt. Op basis van wat we vandaag weten, verwachten we dat alles rond maart 2023 bijgewerkt en getest is en dat we dan de liveversie van de game kunnen draaien. We verwachten dat de hardware-upgrade voor de consoleservers ergens kort daarna is.

Ik weet dat dit waarschijnlijk niet het nieuws is dat je wilde horen. Wij denken daar hetzelfde over. We willen allemaal dat dit proces sneller verloopt dan mogelijk is. We blijven dit zo snel mogelijk doen, en op zo'n kort mogelijke termijn.

Tegen het einde van het jaar krijg je van ons een update en een duidelijkere datum. Tot dat moment bedanken we je voor je geduld.
Edited by ZOS_MattFiror on August 25, 2022 6:09PM
Matt Firor
Studio Director, ZeniMax Online Studios
Staff Post
This discussion has been closed.