The Gold Road Chapter – which includes the Scribing system – and Update 42 is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/656454/

[LIV]Livgardet(SWE)

Dailly
Dailly
Soul Shriven
<Livgardet> är ett svenskt ESO guild fyllt med härliga människor från vårt land i norr. Vi ser oss som ett socialt casual guild för alla åldrar och smaker där det är just den sociala aspekten vi lägger mest vikt vid. Vi har spelare av alla typer i vår gille, svettiga veteraner som glömt känslan av solljus men även återvändare samt helt nytt folk till Tamriel, så hur länge du än spelat kommer du finna en välkomnande hand hos oss.

Vi ställer inte mycket krav på våra medlemmar, så länge du har ett gott humör, sunt förnuft och respekterar dina kamrater är du välkommen hos oss. Vi ser även gärna att du gillar att kommunicera via voice-chat då vi de flesta kvällar sitter ett par och snackar strunt vilket vi gärna ser mer av, finns inget bättre sätt att lära känna varandra på. Att kommunicera med din röst är dock inget krav vi ställer, ett krav är dock att gå med i vår discord då all information vi ger ut skickas via kanalerna där, så för att inte missa något så ser vi till att alla gård med.

På sistone har vi börjat pyssla en del med trials där vi springer igenom ett par normals per tillfälle för att samla gear, ingen tidigare erfarenhet behövs för att delta i detta. Andra events så som Cyrodiil runs dyker också upp titt som tätt och ett flertal dungeons springs självklart de flesta kvällar tillsammans.

Så om du är intresserad av att tjöta på svenska med ett gott gäng medans du spelar detta hundraprocentigt o-buggiga spel utan långa loading screens eller förlängda underhållstider så tveka inte att höra av dig till oss, allt som behövs är en kort intervju där vi säkerställer att du inte är en yxmördare från Danmark, sen är du inne. För att komma i kontakt med oss är det bara att höra av sig till

Discord: https://discord.gg/nfFUwea

Hör av er ingame till @Dailly @Bionaire eller @Nsaje för frågor eller invite!



Edited by Dailly on January 22, 2020 6:57PM
There is only the Emperor, and he is our shield and protector.
Sign In or Register to comment.