The Gold Road Chapter – which includes the Scribing system – and Update 42 is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/656454/
Maintenance for the week of April 22:
• [IN PROGRESS] Xbox: NA and EU megaservers for patch maintenance – April 24, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• [IN PROGRESS] PlayStation®: NA and EU megaservers for patch maintenance – April 24, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)

CZ/SK guilda Semper Fidelis

Gavriiil
Gavriiil
Soul Shriven
Guilda Semper Fidelis byla založena dne 1.6.2013 jako oficiální komunitní guilda fan stránky http://elderscrolls-online.cz/ a to na základě návrhu redakce a moderátorů uvedeného webu.
Založení guildy předcházelo otevřené hlasování členů komunity o jméně guildy, logu a frakci, za kterou bude guilda hrát, což bylo nejvíce probírané téma. Po plamenných diskuzích nakonec ke všeobecné spokojenosti zvítězil název Semper Fidelis, což latinsky znamená Vždy věrný, (toto sousloví je mottem americké námořní pěchoty) a bylo odsouhlaseno, že guilda bude hrát za frakci Ebonheart Pact.

Guilda není tradičně vedena jedním guild masterem, ale tzv. Radou Seper Fidelis ( Rada, či RSF), která se skládá z pěti členů, přičemž každý z těchto členů Rady má své specifické pole působnosti (PvE, PVP, ekonomika atd.).V guildě je zaveden systém hodností, který odlišuje členy podle zásluh a účasti na guildovních akcích. Tento systém hodností dává jasně najevo, jak si který člen guildy vede přístupu k podpoře guildy.

Cílem naší guildy je sjednotit československou komunitu a dosáhnout ve hře co možná největších úspěchů a to jak na poli PvE, tak i v PvP. Jsme guilda přátelská a každý, kdo projeví zájem, má možnost se k nám přidat. Vítáme stejně srdečně jak zkušené hardcore hráče, tak ty, kteří na hraní mají méně času, nebo dosud ještě nikdy neokusili kouzlo MMORPG her. Nemáme stanovené žádné omezující pravidla či hranice pro vstup, snad jenom pohodu a dobrou náladu :smile:

Nabízíme pomoc nováčkům, jak s vysvětlením nejlepší kombinace vybavení a rotace skillů, tak jejich samotnou výrobou. Na vlastním enjin fóru vypisujeme pravidelně několik PvE/PvP akcí týdně, čili každý si najde to své.

Těšíme se na setkání s vámi

semperfideliscz.enjin.com
Sign In or Register to comment.