Maintenance for the week of January 27:
• PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – January 27, 4:00AM EST (9:00 UTC) - 8:00AM EST (13:00 UTC)
• ESO Website for maintenance – January 27, 1:00PM EST (18:00 UTC) - 4:00PM EST (21:00 UTC)

ESO has quit working before cinematics even appear?

Budaru
Budaru
Soul Shriven
I got on for the first time in about 48 hours tonight and everytime I hit play, this comes up in the crash report -


====================================================================
eso has stopped working.
====================================================================

[reporter]
version = 0.01


[extra]
ProductName = eso
Version = eso.live.2.0.11.1176488
branch = live
client.executablebits = 32
client.mode = startup
client.session_start_timestamp = 2015-06-28T07:07:28.878Z
client.timestamp = 2015-06-28T07:07:32.105Z -frme 0-
cpu.arch = 0
cpu.count = 4
cpu.level = 6
cpu.type = 586
exe.buildnum = 1176488
exe.opt = release
exe.reltype = public
exe.type = client
mem.physical = 4012
os.osbits = 64
os.platform = windows
os.version = 6.2.9200.
ptime = 1
reportfield.ver = 3
version.major = 2
version.patch = 0
version.subpatch = 11

I've looked on many other threads and have found no other threads where the bolded portion has been the same as mine. The sooner the help the better.
Doryn Gunzih; Lord Commander of House Gunzih
  • Budaru
    Budaru
    Soul Shriven
    Extra info: I've tried repairing the launcher twice, going into the UserSettings and changing the "D3D-whatever" to "OPen GL", setting it to run in compatibility mode to Windows 8 (I play on a Surface Pro 3), and setting it to always run in a dministrator mode.
    Doryn Gunzih; Lord Commander of House Gunzih
Sign In or Register to comment.