Rola Game Directora Richa Lamberta w ZOS ulega zmianie. Dowiedzcie się więcej o zmianach w kierownictwie zespołu ESO z tego listu do społeczności.
Cześć!
Chciałbym poświęcić chwilę, aby przedstawić wam Nicka Giacominiego! Nick jest członkiem naszego zespołu od 2019 roku, ale dla wielu z was będzie nową twarzą. Nick od lat jest mocno związany z ESO, zarówno jako gracz, jak i twórca. Jako gracz i członek społeczności gra w ESO od wczesnych dni beta testów – odkrywając świat i obserwując rozwój gry oraz społeczności przez ostatnie 11 lat.
Jako twórca Nick pracował dotąd jako Director of Product Management. Teraz obejmuje nowe stanowisko – Game Directora gry ESO – więc w przyszłości będziecie o nim często słyszeć i czytać.
Jeśli się zastanawiacie, czy odchodzę, to uspokajam – nie, to nie jest pożegnanie! Nadal będę obecny, ale moja rola ulegnie zmianie. Awansuję na wyższy poziom, gdzie będę zajmował się sprawami związanymi ze studiem (Studio Game Director), skupiając się na jego potrzebach i planowaniu naszej przyszłości. To dla mnie słodko-gorzka, ale ekscytująca chwila. Ostatnie 18 lat było niesamowite i nigdy ich nie zapomnę, ale możliwość zrobienia czegoś innego oraz szansa na rozwój też będzie fajna i nie mogę się już doczekać tego wyzwania.
Dziękuję za to, że przez te wszystkie lata tworzyliście tak niesamowitą społeczność. Bycie jej częścią było dla mnie ogromnym zaszczytem. Nadal będę ściśle współpracować z Nickiem i zespołem oraz pozostanę aktywnym członkiem społeczności, ale nie będzie to już moje główne zajęcie.
Jestem naprawdę podekscytowany kolejnym rozdziałem – dla Nicka, dla ESO i szczerze mówiąc dla nas wszystkich. Nick i zespół mają wielkie plany i nie mogę się doczekać, aby doświadczyć ich realizacji wraz z wami w przyszłości!
-Rich
Chcecie dowiedzieć się więcej o wizji kierownictwa
ESO dotyczącej przyszłości Tamriel? Obserwujcie dyskusję tutaj, na stronie elderscrollsonline.com, oraz wywiady i transmisje na żywo z Gamescomu.
Edited by ZOS_Kevin on 19 August 2025 13:15 Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls Online
Dev Tracker |
Service Alerts |
ESO Twitter