Maintenance for the week of October 21:
• [COMPLETE] ESO Store and Account System for maintenance – October 21, 9:00AM EDT (13:00 UTC) - 6:00PM EDT (22:00 UTC)

Update dagelijkse loginbeloning maart

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
Hallo allemaal, nu we het probleem met de dagelijkse loginbeloning voor Orsinium van afgelopen weekend hebben opgelost, willen we graag even terugkomen op wat er precies is gebeurd. Daarnaast hebben we extra informatie voor spelers die werden uitgesloten van de beloningen voor dag 30 en dag 31.

Een van onze doelen bij ZOS is voortdurend nieuwe ervaringen te ontwikkelen en uit te rollen voor spelers. Om dit te kunnen doen zonder extra patches toe te voegen en downtime te veroorzaken hebben we een hotfix voorbereid waar geen downtime voor nodig is. Met deze hotfix hebben we de Orsinium DLC aan de dagelijkse loginbeloning voor maart toegevoegd evenals extra ondersteuning voor de Orsinium-achievement uitdaging. ESO-hotfixes zijn ontworpen om te worden uitgerold zonder herstart van de gamewereld, maar in dit geval werkte de hotfix de bestaande gamesessies niet goed bij. De hotfix werd wel goed toegepast op nieuwe gamesessies, waardoor sommige spelers de beloning wel konden claimen en andere niet.
We gaan het hotfixproces en de methode voor het leveren van vergelijkbare toekomstige beloningen via hotfix herevalueren. (En onze grote dank aan onze Live- en Engineering-teams die het hele weekend hebben doorgewerkt om het probleem op te lossen en de Orsinium DLC-claim voor iedereen beschikbaar te maken.)

We hopen dat dit wat duidelijkheid geeft over de problemen van dit weekend. Laten we het dan nu hebben over de uitgesloten dagelijkse loginbeloningen.

Naast het bovenstaande realiseren we ons dat spelers die probeerden dagelijkse loginbeloningen te claimen aan het begin van de maand uitgesloten zijn van de beloningen van dag 30 en dag 31, ondanks dat ze de Orsinium DLC met succes hebben geclaimd. Om dit te herstellen, krijgen spelers die bij ESO hebben ingelogd op 29 februari, 1 maart of 2 maart de beloningen voor dag 30 en dag 31, namelijk 3000 Tel Var Stones en 5000 Goud.
  • PC-spelers krijgen deze valuta tijdens het onderhoud voor Update 41 op 11 maart.
  • Consolespelers krijgen deze valuta tijdens de herstart van de gamewereld op 20 maart.
Op deze manier vermijden we extra downtime voor deze toekenningen. Spelers ontvangen deze valuta bij het inloggen bij ESO na het onderhoud.
Iedereen bedankt voor het geduld en de proactieve meldingen terwijl we werkten aan het probleem met de dagelijkse loginbeloningen dit weekend. We hopen dat jullie genieten van de rest van de Orsinium-activiteiten in maart!
Edited by ZOS_Kevin on 8 March 2024 14:52
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
This discussion has been closed.