The Gold Road Chapter – which includes the Scribing system – and Update 42 is now available to test on the PTS! You can read the latest patch notes here: https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/656454/

Dagelijkse en wekelijkse timers gereset en Update 37: Endeavors

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
Met de release van Update 37 passen we het tijdstip aan waarop bepaalde dagelijkse en wekelijkse timers worden gereset, zodat dit aansluit op het tijdstip waarop de Dagelijkse loginbeloning wordt gereset (zie de PTS-patchoverzichten voor meer informatie hierover). Dit zal op de releasedag - 13 maart voor PC/Mac en 28 maart voor Xbox en PlayStation - een gering effect hebben op Endeavors.

Hieronder vind je een overzicht van dit effect:

Als je vóór de reset op de dag van release (13 maart voor PC/Mac en 28 maart voor consoles) al begonnen bent aan de Endeavors van de dag ervoor (12 maart voor PC/Mac en 27 maart voor consoles) en je pas weer bij de game inlogt nadat het onderhoud voor Update 37 voltooid is, verlies je je voortgang voor die Endeavors van 12 en 27 maart.

Als je een van de Endeavors van 13 maart (PC/Mac) of 28 maart (consoles) start of voltooit vóórdat de server offline gaat voor onderhoud met het oog op de release, blijft de voortgang of voltooide status van die Endeavors behouden wanneer de server weer online komt met Update 37.

Bedankt!
Edited by ZOS_Kevin on 10 March 2023 16:01
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
This discussion has been closed.