Maintenance for the week of March 25:
• [COMPLETE] Xbox: NA and EU megaservers for patch maintenance – March 26, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• [COMPLETE] PlayStation®: NA and EU megaservers for patch maintenance – March 26, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• ESO Store and Account System for maintenance – March 28, 9:00AM EDT (13:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)

PC ve Konsollardaki Ek Yama Hakkında

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
Bir sonraki ek yamanın PC/Mac için 5 Aralık, konsollar içinse 7 Aralık'ta çıkmasının planlandığını sizinle paylaşmak istedik.

Bu yama, şu üç öncelikli sorunla ilgili düzeltmeler içerecek:
  • Savunmanın (Block), yuvarlanma veya savunurken saldırma (Bash) eylemleriyle yarıda kesilmesi
  • Eski eser (Antiquity) ipuçlarının (Storm-Weathered Drafting Top, True Way Clay Dials ve Frog Metal Buckle [sonuncusu sadece 10. seviye demircilik için geçerli]) şu anda elde edilememesi
  • Karşılaşma kayıtları kullanılırken yaşanan çökme sorunu
  • Düzeltmek için üzerinde çalıştığımız başka sorunlar da bulunuyor, bunlara ESO için yakın zamanda çıkardığımız Basitleştirilmiş Çince yerelleştirmesiyle ilgili çeviri sorunları da dahil.

Bu yamanın tamamlanmasının normal süreçten bir hafta kadar daha uzun sürdüğünün farkındayız. Bu sorunların kaynağı karmaşık olduğu için düzeltmelerin düzgün şekilde uygulandığından ve test edildiğinden emin olmak adına biraz daha vakte ihtiyacımız var. Bu yama, yukarıda bahsedilen sorunlara ek olarak bazı farklı sorunlar için de düzeltmeler içeriyor.

Bu düzeltmeler istemci bazlı olduğundan hızlı bir çözüm yamasıyla çözülmeleri mümkün değil ve bir onay sürecini de barındıran kapsamlı bir güncelleme yapılmasını gerektiriyor. Yaklaşan Şükran Günü tatiliyle Kuzey Amerika ofislerimiz (ve platform ortaklarımız) bir süre kapalı olacağından yamayı herkese hazır hale getirebilmek için biraz daha ek zamana ihtiyacımız olacak.

Bu düzeltmeleri size en kısa sürede ulaştırabilmek için çalışıyoruz. Daha kısa sürede tamamlayabilmiş olmayı isterdik fakat düzeltmelerin tamamının düzgün çalıştığından ve sorunları tamamıyla çözdüğünden emin olmak zorundayız. Bu süreçte gösterdiğiniz sabırdan ötürü size minnettarız.

Destekleriniz için hepinize teşekkür ederiz.
Edited by ZOS_Kevin on 21 November 2022 18:58
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
This discussion has been closed.