Maintenance for the week of April 15:
• PC/Mac: No maintenance – April 15
• ESO Store and Account System for maintenance – April 16, 8:00AM EDT (12:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
The issue is resolved, and the North American PC/Mac megaserver is now available. Thank you for your patience!

PC Avrupa Donanım Yükseltmesi – Ağustos 2022

ZOS_MattFiror
Sunucu donanımı yükseltme projemizde epey yol katettiğimize göre artık son gelişmeleri sizlere aktarabiliriz. Bunu okuyan birçoğunuz, mayıs ayında PC Kuzey Amerika mega sunucusunun donanımını başarıyla yenilediğimizi biliyordur. Bir süredir de PC Avrupa sunucusu yükseltmesine yönelik planlama, sipariş ve hazırlık süreçlerinde canla başla çalışıyoruz.

Son aktardığımız gelişmede sizlere bunca donanımı sipariş etmenin, hazırlamanın ve yapılandırmanın aylar süreceğinden bahsetmiştim; maalesef bu süreç daha da uzadı. PC Avrupa sunucusu için gereken donanımları uzun zaman önce sipariş etmiş olsak da elimize henüz ulaşmayan bazı önemli parçalar var ve bu parçaların bir kısmı, sunduğumuz hizmetin bütünüyle temelini oluşturuyor.

Size karşı tamamıyla dürüst olmak gerekirse tüm parçaların elimize ulaşması yaklaşık 10 hafta daha sürecek. Ardından, sipariş sürecinden daha uzun süren kurulum ve test süreci başlayacak. An itibarıyla elimizdeki bilgilere göre 2023'ün mart ayında her şeyin yükseltilmiş, test edilmiş ve oyunun güncel sürümünde çalışır halde olacağını tahmin ediyoruz. Konsol sunucularının donanım yükseltmesini de bu tarihten bir süre sonra gerçekleştirmeyi umuyoruz.

Bunun sizin için pek iç açıcı bir gelişme olmadığını biliyorum ancak biz de sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz. Bu sürecin mümkün olandan daha hızlı ilerlemesini istiyoruz. Elimizi çabuk tutup yükseltmeyi olabildiğince hızlı gerçekleştirmek için gayret göstermeye devam edeceğiz.

Yıl sonuna doğru durum güncellemesi yapıp daha kesin bir tarih vereceğiz. O zamana dek sabrınız için teşekkürler.
Edited by ZOS_MattFiror on 25 August 2022 18:14
Matt Firor
Studio Director, ZeniMax Online Studios
Staff Post
This discussion has been closed.