Maintenance for the week of September 15:
• PC/Mac: NA and EU megaservers for patch maintenance – September 15, 4:00AM EDT (8:00 UTC) - 9:00AM EDT (13:00 UTC)
• Xbox: NA and EU megaservers for patch maintenance – September 16, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)
• PlayStation®: NA and EU megaservers for patch maintenance – September 16, 6:00AM EDT (10:00 UTC) - 12:00PM EDT (16:00 UTC)

ESO Topluluğuna Rich Lambert'tan Bir Mesaj

ZOS_Kevin
ZOS_Kevin
Community Manager
adjsw0hresj0.jpg
Game Director Rich Lambert'ın ZOS içindeki pozisyonu değişiyor. ESO yönetim ekibindeki değişiklikler hakkında bilgiler için topluluğa yazılan mektubu okuyun.

Herkese merhaba!

Size Nick Giacomini'yi tanıtmak istiyorum! Nick, 2019'dan bu yana ekibimizin bir parçası olsa da birçoğunuz için yeni bir yüz olabilir. Kendisi yıllardır hem oyuncu hem de geliştirici olarak ESO ile yakından ilgileniyor. Bir oyuncu ve topluluk üyesi olarak ESO'yu beta sürümünün ilk günlerinden beri oynuyor. Son 11 yıldır hem dünyayı keşfediyor hem de oyunun ve topluluğun büyümesini yakından takip ediyor.

Nick, geliştirici olarak son dönemde Director of Product Management görevini yürütüyordu. Şimdi ise ESO Game Director olarak yeni bir pozisyona geçiyor. Bu yüzden gelecekte kendisini daha sık görecek ve duyacaksınız.

Merak edenler için hemen söyleyeyim. Hayır, ayrılmıyorum ve bu bir veda değil! Buralarda olmaya devam edeceğim ancak pozisyonum değişiyor. Bir seviye yukarı çıkarak daha çok stüdyo odaklı bir pozisyonda olacağım (Studio Game Director). Bu pozisyonda stüdyonun ihtiyaçlarına ve geleceğe yönelik planlamalara odaklanacağım. Bu benim için hem tatlı hem acı bir an. Son 18 yıl inanılmazdı ve her zaman büyük bir değer taşıyacak. Ama şimdi farklı bir şey deneme ve gelişme fırsatı beni heyecanlandırıyor. Bu zorluğun üstesinden gelmeyi dört gözle bekliyorum.

Yıllar boyunca böylesine harika bir topluluk olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Bu topluluğun bir parçası olmak benim için gerçekten büyük bir zevkti. Nick ve ekiple yakından çalışmaya devam edeceğim. Artık tüm odağım bu olmayacak ama yine de topluluğun bir parçası olmaya devam edeceğim.

Nick, ESO ve açıkçası hepimiz adına bu yeni dönem için gerçekten çok heyecanlıyım. Nick ve ekibin büyük planları var. Gelecekte bunları sizlerle birlikte deneyimlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum!

- Rich

ESO yönetim ekibinin Tamriel'de sizi nelerin beklediğine dair vizyonunu merak ediyor musunuz? elderscrollsonline.com internet sitesindeki yuvarlak masa sohbetini, Gamescom'daki basın röportajlarını ve özel canlı yayını kaçırmayın.
Edited by ZOS_Kevin on 19 August 2025 13:17
Community Manager for ZeniMax Online Studio and Elder Scrolls OnlineDev Tracker | Service Alerts | ESO Twitter
Staff Post
Sign In or Register to comment.